De ongevraagde gast – Roman

Verschenen februari 2014 bij Uitgeverij Kramat

De ongevraagde gast

De ongevraagde gast

Henri. 

Ongevraagd, ongepland, ongewenst valt een vader het leven van zijn dochter binnen.Hoewel totaal van haar afhankelijk, sloopt hij vlijmscherp en met precisie haar ‚zijn’ en dat van haar medebewoners. Henri’s aanval is zijn enige verdediging.

Sofie. 

Schijnbaar losgekomen van haar familiaal verleden wordt zij en haar dochter Mattea onverwacht met de donkere geschiedenis van een hoogst onhandelbaar familie-opperhoofd geconfronteerd. Eeuwig op zoek naar harmonie en uitgerust met de kwaliteiten van een duikelaar, probeert ze alles om de onmogelijke spagaat te sluiten.

Een huis. 

Draaischijf zowel als getuige van de grote en kleine kanten van het leven, een leven dat veel ouder is dan haar bewoners. Een oud maar statig meerfamiliehuis als kleinste spiegel van de samenleving, waarin een eng samenspel tussen de leden van de woongemeenschap centraal staat.

Meer…

Een Reactie op “De ongevraagde gast – Roman

  1. Lieve Roel, prachtig geschreven en zeer snel uitgelezen… eerste volledige boek dat ik uitlees sinds de kindjes er zijn… geeft me zin om er opnieuw in te vliegen. Oscar staat nu zeker ook op de lijst voor de kids!
    Groetjes
    Veerle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s